Bliv fri for uønsket hårvækst med laserbehandling

Mange mennesker har i dag uønsket hårvækst på deres krop som de bruger alverdens produkter og metoder at fjerne på. Hvilket ofte fører meget svie og smerte med sig, derudover er de mange metoder ofte også uholdbare da de kun hjælper fjerne håret i en given periode. Fx hvis man anvender en skraber, så vokser hårene hurtigt ud igen, og det tager ofte også en del tid at skulle finkæmme hele det område man gerne vil fjerne hårvæksten.

Så er der også den hårdeste hårfjerningsmetode som mange kvinder benytter sig af, nemlig voks og strips! Denne metode kræver en hård smertetærskel, som til gengæld også fjerner roden af håret også, hvilket gør at det tager længere tid for hårene at vokse ud igen. Denne metode er typisk kvinder som benytter sig af, da de har en lidt større tolerance overfor smerte, da de tilsyneladende ikke har nogen problemer med den smerte der følger med.

Derfor er den bedste metode at fjerne hår på, udelukkende hårfjerning med laser, efter 4-6 behandlinger kan man for altid være fri for hår på det område man gerne vil have håret fjernet.  Dette er dog ofte også lidt dyrere, men hvis man tænker sig om, så er de fire til seks behandlinger hurtigt tjent hjem igen, da man jo også bruger en hulens masse penge på at købe skrabere, voks og strips samt andre hårfjerningsprodukter, derfor vil mit råd være at fjerne uønsket hårvækst med laserbehandling.

Hvis du vil læse mere og hårfjerning med laserbehandling, så læs mere her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *