Bliv fuld af helse med Bio-Qinon Q10

helse_Bio-Qinon Q10Q10 er det der naturlige enzym, som man har brug for, men som er svær at sætte ord på. Om ikke andet har din krop brug for en masse Q10 for at fungere optimalt, når det kommer til helse. Dette kan du klare med kosttilskuddet Bio-Qinon Q10, der sørger for at tilføre den nødvendige mængde Q10 til dig i din hverdag.

Q10 er coenzym, der på forekommer som naturlig helse overalt i naturen. Det er et hjælpestof, der indgår i dine celler, eller på lægesprog: mitokondrier. Det er vigtigt for mennesket at optage nok Q10, for at kunne opretholde en normal energiproduktion i vores kroppe. Mennesket danner selv Q10, men sjældent nok, hvorfor det kan være vigtigt at få det tilført det med kosten.

Hvordan kan Bio-Qinon Q10 hjælpe mig med min helse?

Kosttilskuddet Bio-Qinon Q10 er et registreret lægemiddel, der kom på markedet tilbage i 1990. Bio-Qinon Q10 består af gelatinekapsler med et indhold på 30 mg coenzym Q10, der er opløst i vegetabilsk olie gennem en særlig form for varmebehandling, der har vist sig at være særligt god, når det kommer til optagelse i kroppen. Dem der tager kosttilskuddet Bio-Qinon Q10 for at øge deres helse er ofte dem, der lider af Q10-mangel – hvilket der er flere end du tror, der gør.

Faktisk har Bio-Qinon Q10 været det helse kosttilskud med Q10på markedet, der har været det mest solgte, hvilket menes at hænge sammen med Bio-Qinon Q10s høje optagelighed. Bio-Qinon Q10 er særligt optagelig i vores kroppe, da den type Q10, som Bio-Qinon Q10 indeholder, er identisk med den type Q10, som vores kroppe selv danner.

Den Q10, der er i Bio-Qinon Q10 er fri for syntetiske cis-isomerer og indeholder endvidere ingen form for forureningsformer, hvilket ellers kan forekomme i Q10 råvarer

Helse: Brug Bio-Qinon Q10 som antioxidant

Du har med garanti fået tudet ørene fulde af vigtigheden af antioxidanter, når det kommer til ens helse, hvorfor det sikkert også vil glæde dig, at Bio-Qinon Q10 er fuld af antioxidanter. Bio-Qinon indhold af antioxidanter og vitaminer – for eksempeln vitamin E, vitamin C og de naturlige enzymer udgør tilsammen et forsvarssystem mod udefrakommende, skadelige forbindelser.

Har du ikke lyst til at tage kosttilskuddet Bio-Qinon Q10, kan du selv sørge for at indtage nok Q10 fra for eksempel oksekød, svinekoteletter, sild, sojaolie og sardiner. Det kan dog stadig være svært at få indtaget nok Q10, da der er en type Q10, endoplasmatiske retikulum, som menneskets krop ikke selv kan producere. Der ud over får vi med tiden også sværere ved at kunne optage og producere Q10, og faktisk vurderer helse eksperter, at kroppens Q10 indhold er på det højeste, når vi er i starten af tyverne. Herefter vil kroppens egenproduktion begynde at falde.

Kort og godt om helse og Bio-Qinon Q10

Der er mange forskellige grunde til, hvorfor det er smart at tage Bio-Qinon Q10. Udover at det er din bedste kilde til Q10 smat at det er propfyldt med antioxidanter, så viser det sig at:

  •  Bio-Qinon kan øge menneskets energi produktionen
  • Bio-Qinon Q10 er måske den vigtigste lipidopløselige form for ntioxidant i cellemembraner og blodets lipo proteiner
  •  Bio-Qinon Q10 er vigtigt at indtage, da kroppens egen Q10-syntese aftager allerede fra 20 års alderen
  • Ved at indtage Bio-Qinon Q10 kan tages sammen nogle typer af kolesterolsænkende
    medicin.

Kunne du tænke dig at forkæle din krop – og øge dit indtag af Q10 – prøv da Bio-Qinon Q10 i en periode, og bedøm selv, hvorvidt du kan mærke forskel på din krop.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *