Brystkirurgi, bryst forstørrelse og Freud

brystkirurgi, brystoperationerBrystkirurgi, bryst forstørrelse, kært barn har mange navne, og findes der i det hele taget noget mere feminint end bryster? Det er forståeligt nok, at mange kvinder benytter sig af brystkirurgi, og bryst forstørrelse skal skabe et feminint og smukt udseende.

Brystkirurgi, brystoperationer og psykologi

Brystkirurgi og bryst forstørrelse handler ikke bare om femininitet, men også i høj grad om vores skønhedsidealer. Det er velset at have store bryster, og mænd er vilde med dem, og det er kvinder vel også. En typisk årsag til at få brystkirurgi og bryst forstørrelse er at det efter sigende skulle højne kvindens selvtillid og få hende til at føle sig mere attraktiv og smuk. Med andre ord, så ryger lækkerhedsfaktoren op med skålstørrelsen, og hvis man ikke fra naturens hånd har fået d-skåle eller lignende, men små A+-skåle, kan det være fristende et opsøge brystkirurgi og bryst forstørrelse for at blive mere fyldig og føle sig mere feminin og attråværdig.

Kvinderne gør det dog ikke fordi de er under pres af en eller anden brystfikseret mand. De gør det for deres egen skyld, og skønhed skaber ikke automatisk lykke, men lidt glæde over udseende skader vel ikke. Selveste Sigmund Freud, psykoanalysens far, talte ikke om brystmisundelse, men om penismisundelse, men hvis han levede i dag, ville har sikkert have udviklet en teori om brystmisundelse. Mænd burde være misundelige på kvinder, fordi kvinder har bryster. Disse kan forbedres via brystkirurgi.

Brystkirurgi, bryst forstørrelse og forfængelighed

Brystkirurgi og bryst forstørrelse øger den sex appeal, som hele tiden har været der. Det kommer bare tydeligere frem, og kvinden begynder gerne at have mere kropsnært tøj på, når hun er tilfreds med resultatet af brystkirurgi og bryst forstørrelse. Allerede fra den orale fase har vi ifølge Freud haft et forhold til bryster, som følger os resten af livet. Så det er vel ikke så underligt, at kvinder selv er optaget af størrelsen på deres egen bryster, og kvinde efter kvinde lægger sig gerne under kniven for at få smukkere bryster.

Det er ikke moderbinding a la Freud, men ren og skær forfængelighed, og den har været der lige så længe som mennesker og bryster har eksisteret. Måske er der en lille smule Ødipus kompleks over, at mænd bliver ved med at elske bryster, for de første bryster, de nogensinde mødte, var deres mor, som gerne ammede dem. Det er ifølge Freud, når drengen er forelsket i sin mor. Det eneste der er tilbage af denne forbindelse er sikkert fascinationen af bryster. Her finder du mere om bryst forstørrelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *