CoolSculpting

CoolSculpting – en sikker fedtreducerende behandling

CoolSculpting er en fedtreducerende behandling, som nedfryser det fedt der ikke ville forsvinde, uanset hvor mange diæter og slankekurer man går på. Behandlingen er godkendt af amerikanske FDA og kræver ingen kirurgiske indgreb. CoolSculpting er veldokumenteret for at skabe tydlige og langvarige resultater. Med over 4 millioner foretaget behandlinger, er det den mest populære ikke kirurgiske behandling til fedtreducering i verden.   

Er det sikkert?

Teknologien der hører til CoolSculpting er en forholdsvis sikker procedure, som præcis og kontrolleret målrettes efter det uønskede fedt. Selvom man nedkøler fedt cellerne under huden, så bliver selve huden efterladt umærket.

Specialisterne får dybdegående træning og skal først certificeres, før de kan anvende CoolSculpting. Behandlingen bliver kun udbudt af medicinalklinikker under opsyn af læger, for at sikre det bedst mulige forløb.

Systemet er en kontrolleret enhed, som har indbygget sikkerhedsforanstaltninger. Hvis censorerne måler at huden bliver for kold, så vil systemet automatisk lukke ned. Man kan altså være helt rolig, hvis man får foretaget en behandling.

Hvor kan CoolSculpting hjælpe?

Behandlingen kan hjælpe på de punkter af kroppen, hvor man typisk ikke kan slippe af med fedtet, uanset hvor meget man gør for det. Det er fordi, det i mange tilfælde kommer af hormonelle eller genetisk betingede grunde. Dobbelthage og topmave er velkendte eksempler på problemområder, som patienterne ønsker at få fjernet.

Proceduren kan blive foretaget mens man sidder og læser, surfer rundt på nettet eller en helt tredje ting. Det er altså en ikke invasiv behandling, som i gennemsnit fjerner 20-25% af fedtlaget per behandling.  Netop derfor er CoolSculpting så populært, da det er effektivt uden at kræve en større operation. Efter en fedtfrysning, så vil nedbrydningen ske over nogle uger – og det endelig resultat kan ses efter 2-3 måneder.

Hvem tilbyder det i Danmark?

En af de privatklinikker der tilbyder CoolSculpting, er Nygart Privathospital. De bruger maskiner fra Zeltiq Coolsculpting, som er skaberen af den ovenfor beskrevet behandling. Som de eneste i Danmark, så tilbyder de Dual Sculpting, hvilket gør det muligt at foretage fedtfrysning to forskellige steder på samme tid. Deres højtuddannede personale vil rådgive en, så man sammen kan finde den rigtige løsning.

Udover fedtfrysning, så tilbyder Nygart Privathospital ligeledes kosmetiske plastikoperationer – fx brystoperationer. De er også en af de største aktører i Danmark inden for Botox, med flere tusinde behandlinger årligt.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *