Få lækkert hår med Argan olie & Jurlique produkter

Lækkert hår som aldrig før

Der er ikke noget så lækkert og dejligt, som pænt og glansfuldt hår, der stritter af sundhed. Men sandheden er, at det kan være rigtig svært at blive indehaver af sådant hår. Og det er især grundet det meget kolde og tørre vejr, som vi går i gennem hvert eneste år i adskillige måneder. Denne tørre og kolde luft har håret naturligvis ikke godt af, hvorfor det er en nødvendighed at pleje det med olier og andre hårprodukter, hvis man ønsker blødt og stærkt hår samt at undgå en tør hovedbund.

Men hvilke produkter skal du så bruge? Der er et væld af forskellige produkter til håret, og de fleste lover guld og grønne skove. Det kan derfor være en rigtig god ting at høre venner og bekendte om, hvilke produkter de bruger, hvis de har sundt og flot hår. Du skal dog være opmærksom på, at det ikke er alle produkter, der fungerer godt med alle slags hårtyper.

Jeg stod selv for et par måneder siden med tørre hårspidser og en tør hovedbund, hvilket jeg tydeligt kunne mærke skyldtes det kolde vejr. Og det er endda på trods af, at vejret denne vinter ikke har været så koldt og tørt, som det som regel er om vinteren. Jeg spurgte et par veninder til råds, og det viste sig, at flere af dem faktisk brugte de samme hårprodukter.

Men især dét der hedder Argan olie gik meget igen hos dem alle sammen.  Argan olie er en olie, der stammer fra Marokko, og som bliver udtrækket af Argan træer. Olien kan faktisk bruges til både hud og hår, hvorfor det er lidt af et vidundermiddel. Men bruges det til håret, vil du kunne opleve en blødgørende og styrkende effekt samt en mindre tør hovedbund. Så det passede helt perfekt til det problem, som jeg stod i. Og det har virket intet mindre end perfekt.

Argan olien duer dog ikke rigtig til at vaske håret med, hvorfor jeg også var på jagt efter shampoo og balsam til håret, da det jeg i forvejen brugte, ikke virkede til at have nogen gavnlig effekt. Flere af mine veninder anbefalede mig at prøve nogle produkter fra Jurlique, som laver en masse forskellige produkter til hud og hår. Deres balsam og shampoo er virkelig gode til at blødgøre håret, og styrker samtidig hårspidserne. Jeg har været rigtig glad for disse produkter, så ved at skrive dette blogindlæg håber jeg, at mange af Jer derude, også får stor glæde ud af det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *