Fiskeolie skal være en del af kosten

Eye Q Fiskeolie

En varieret kost er vigtigere end nogensinde før

I løbet af de seneste år har vi her i Danmark fået et øget fokus på sundhed og velvære. Det er vigtigere end nogensinde før, at vi holder vores kroppe sunde og raske, da de fleste af os skal arbejde i mange flere år, end vi før har været vant til herhjemme.

Efterløns- og pensionsalderen er nemlig steget, og hvad mange måske ikke ved er, at de regler, der er vedtaget betyder, at vi først kan gå på pension som 67-årige, når vi rammer 2022 – altså under 10 år fra nu! Oven i det har rigtig mange af os danskere et forholdsvist stillesiddende job, hvilket betyder, at vi ikke får rørt os så meget, som vi egentlig burde.

Heldigvis har mange danskere allerede gjort op med konsekvensen af et stillesiddende job, og dyrker motion, og spiser sundt som aldrig før.

Det er utrolig vigtigt at indtage en varieret kost, og det er rigtig mange os gudskelov meget gode til. Men på ét punkt halter rigtig mange danskere stadig. På trods af at Danmark i årtusinder har udnyttet de fremragende muligheder, som vi har for at fange og spise fisk, så ser vi i dag et stigende antal af personer, der ikke spiser fisk. Og det har nogle rigtige uheldige konsekvenser, da den fiskeolie, som vi går glip af ved ikke at spise fisk, er utrolig vigtig for vores krops sundhed.

Fiskeolie booster din krop og velvære

Til stor glæde for rigtig mange som ikke bryder sig om fisk, eller bare ikke får spist sin fisk, så er det i dag muligt at få det nødvendige indtag af fiskeolie igennem kapsler indeholde Omega 3 (fiskeolie).

Jeg er selv ikke den store fiskespiser, hvorfor jeg selv har benyttet mig af sådanne kapsler i en lang årrække. Ulempen ved mange af de forskellige produkter, der er på markedet er, at de lugter og smager meget af fisk, hvilket jo ikke er særlig lækkert, når man i forvejen ikke bryder sig om smagen af fisk.

For ikke så lang tid siden faldt jeg dog over Eye Q-fiskeolie, som er lavet på sardiner og ansjoser. Det fantastiske ved disse kapsler er, at de er produceret efter en patenteret fremstillingsproces, hvilket gør, at de hverken smager, eller lugter af fisk, hvorfor det nu er en fornøjelse at spise dem. Det har oven i købet betydet, at jeg er langt bedre til at huske at få spist dem, da det ikke længere forbindes med noget ubehageligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *