Hvad er din holdning til plastikkirurgi?

Plastikkirurgi og andre kosmetiske indgreb bliver en større og større del af vores hverdag for hvert år, hver måned, hver uge og hver dag, der går. Det er uundgåeligt, og man kan lige så godt vænne sig til det og acceptere det, som det er.

Der findes en lang række af forskellige indgreb inden for plastikkirurgi. Både inden for rekonstruktion men i høj grad også inden for kosmetisk kirurgi, hvor de mest populære indgreb blandt andet er ansigtsløftninger, fedtsugninger og brystforstørrelser.

Jeg vil ikke pådutte dig eller nogen som helst andre en mening om plastikkirurgi, men jeg synes uden tvivl, at man er nødsaget til at prøve at kigge på det med andre øjne og mere positive øjne. For personer der gør sig i det, gør det ikke altid kun af overfladiske årsager. Jeg har selv fået foretaget en brystforstørrelse af helt andre årsager, hvilket jeg vil komme mere end på nedenfor.

Mit syn på plastikkirurgi er derfor mere eller mindre kun positivt, selv om det også har sine mindre gode sider.

plastikkirurgi

Jeg er blevet et gladere menneske
Som sagt, så har jeg selv fået foretaget en brystforstørrelse, eller en BFO (brystforstørrende operation) som det bliver kaldt af mange i branchen for plastikkirurgi.

Det er ikke mere end et par år siden, at jeg fik foretaget indgrebet, og jeg ærgrer mig i høj grad også over, at jeg ikke gjorde det noget før. De sidste par år har simpelthen været noget nær de bedste af mit liv af så mange grunde.

Men jeg går lige tilbage til, da det hele startede. Jeg var en af de piger, som udviklede sig meget sent. Jeg var en af de sidste på årgangen på min skole, der fik bryster. Og selv om det jo ikke betyder det store i bund og grund, så påvirkede det mig meget, da jeg følte mig uden for. Pigerne snakkede om bryster og BHer og drengene kiggede efter pigerne med brysterne.

Mine bryster begyndte dog endelig at komme frem, men de voksede sig aldrig særligt store. Og i og med, at jeg er en ganske høj pige, så passer brysterne ikke til min krop.

Jeg gik derfor rundt i mange år med dårlig selvtillid, da jeg ikke var i stand til at føle mig så feminin, som jeg ellers er på alle andre punkter. Og det resulterede i, at jeg var flov over mine bryster, og ikke kunne lide at vise dem til kærester.

Fra den ene dag til den anden tog jeg simpelthen bare beslutningen om at få gjort noget til det. Og spontanitet ligger ellers ikke til mig. Men det er den bedste beslutning i mit liv!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *