Hvorfor betaler så mange så meget for sexlegetøj?

Hvis du nogensinde køber eller har købt sexlegetøj på nettet, har du så aldrig været af den opfattelse, at meget sexlegetøj er ekstremt dyrt? Der ingen indlysende grund til at betale alt for meget for sexlegetøj, især ikke, når sexshops som MakeLove tilbyder tilsvarende sexlegetøj til – meget ofte – en tredjedel af prisen. Og det er lige netop, hvad MakeLove Sexshop gør.

Hvorfor er sexlegetøj så dyrt?

Man kan med rette undre sig over, hvorfor sexlegetøj er så dyrt. Specielt fordi langt størstedelen – for ikke at sige så godt som alt – er fremstillet i Fjernøsten. Fordi sexlegetøj er fremstillet i Fjernøsten, hvor timelønnen som bekendt er lav, burde det jo afspejle sig i prisen herhjemme. Det gør det bare sjældent, og det er fordi at de kendte og meget dyre mærkevarer jo profiterer af salget af sexlegetøj på denne måde. Det er så her, at MakeLove Sexlegetøj kommer ind i billedet for MakeLove har sin egen import af sexlegetøj og det kan i meget udtalt grad mærkes på prisen. Som oftest vil man opleve, at priserne er markant lavere end hos de ellers udmærkede konkurrenter. Nu kunne man forledes til at tro, at det må være fordi MakeLove ikke sælger mærkevarer, men det forholder sig langt fra sådan. MakeLove sælger både kendte mærkevarer til en langt billigere penge end hos konkurrenterne og derudover har MakeLove tillige mindre kendte brands og altså egen import, der gør, at sexlegetøj købt hos MakeLove er langt, langt billigere.

Hvad er forskellen på mærkevare sexlegetøj og ikke mærkevarer?

Der er ikke den stor forskel på mærkevare sexlegetøj og så ikke mærkevare sexlegetøj, udover prisen selvfølgelig. Det, der bør være det afgørende når man vælger sexlegetøj er funktionaliteten. Det betyder, at det er sexlegetøjets virkemåde, der bør være den afgørende faktor. Ikke så meget idéen om, at sexlegetøj bare er bedre fordi der står et kendt varemærke bag. Så forskellen ligger i virkeligheden i prisen. Dernæst har der været mangt og mange spekulationer omkring, at billigt sexlegetøj skulle være skadeligt for dig på den ene eller anden måde. En del af argumenter har været – og er stadigt -, at billigt sexlegetøj indeholder skadelige stoffer i plasten som afgiver fx ftalater, der kan være hormonforstyrrende. Det har ikke rigtigt noget på sig, fordi alle produkter uanset oprindelsesland, skal være mærket under CE-Ordningen og/eller RoHS-Forordningen. Det betyder, at både sælger og importør indestår for, at sexlegetøjet er fuldstændigt sikkert at bruge. Så hvis argumentet omkring billigt sexlegetøj er, at det er skadeligt, så har det absolut ikke gang på denne jord. Et andet argument der ofte bliver fremført er, at billigt sexlegetøj meget ofte er af en tvivlsom kvalitet. Heller ikke dette postulat har en rodfæstet validitet. For sexlegetøj, som er billigt, er som alt andet underkastet en kvalitetskontrol, der sikrer, at sexlegetøjet fungerer. Som ved al anden stordrift arbejder man med bionominalfordelingen, og det sker, at en vis procentdel af alle industrielt masseproducerede produkter kommer med fejl. Det kaldes for ”n”. Men uanset hvilket, så kan du være sikker på, at når du handler dit sexlegetøj billigt hos MakeLove Sexshop, så er du til enhver tid berettiget til at få dine penge tilbage eller få en ny vare, hvis det viser sig, at der er fejl på produkterne.

Hvad er sexlegetøj?

Sexlegetøj kommer i alle udformninger, farver og virkemåder. Noget af det allermest populære sexlegetøj til kvinder er for tiden Satisfyer klitorisstimulator som selvfølgelig også kan købes hos MakeLove Sexshop. Netop denne klitorisstimulator er ikke i kategorien for billigt sexlegetøj. Dog er det klart, at det stadigt er billigt, også fordi du i mange tilfælde kan bede om en rabatkode og få op til 30% i rabat på alt sexlegetøj.

Sexlegetøj er alt slags legetøj som er beregnet til at give dig en ekstern (eller intern) stimulation som du ikke umiddelbart kan opnå på andre måder. Der kan være tale om dildoer, vibratorer, rabbit vibratorer, klitorisstimulatorer, anal plugs, sexet og frækt lingeri, analt sexlegetøj, penisringe og FLESHLIGHTS. Kort sagt; sexlegetøj er alt, der kan stimulere dig på en måde som du ikke kan opleve andre steder i den virkelige verden, og det er i al ydmyghed det, der gør sexlegetøj så fascinerende. Sexlegetøj er desuden for alle og i alle aldre (+ 18). Sexlegetøj er kommet for at bliver og det er også fantastisk, at sexlegetøj hele tiden udvikler sig i takt med tiden. For bare 15 år siden var sexlegetøj stort set kun plastikdukker. I dag er der indbygget processorer i sexlegetøj som stimulerer dig på en hidtil uset facon.

MakeLove Sexshop er billigt sexlegetøj.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *