Tandimplantater København

Hvorfor har så mange i København tandimplantater?

Bor du i København og har du brug for mere info om, hvad tandimplantater er for noget? Hvorfor får man tandimplantater og hvorfor er der mange i København der har tandimplantater?

Hvorfor får man tandimplantater?

Mange mennesker i København får indopereret tandimplantater, hvis de mister en, flere eller alle deres tænder.  Fordelen ved at få indopereret tandimplantater er, at de ikke involverer andre tænder, hvilket en traditionel broerstatning, der kræver beslibning af nabotænderne, for eksempel gør.

Hvad er tandimplantater?

Tandimplantater består af en kunstig rod af metal, der indsættes i kæbebenet, der hvor der mangler naturlige tænder. Oven på tandimplantaterne kan man anbringe en enkelt krone, en bro eller en protese. Det afhænger alt sammen af hvor mange tænder der mangler.

Tandimplantater er fremstillet af grundstoffet titanium og er formet som en skrue. Hos tandlæger i København og resten af landet bruger man titanium til at udforme tandimplantater, da det har den egenskab, at det er i stand til at indgå en fysisk-kemisk forbindelse med menneskets levende knoglevæv. Det betyder, at det tandimplantater vokser sammen med knoglen og derved låses fast. Dette er en proces, der kaldes for osseointegration

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *