John Masters

John Masters – genial til barbering

John MastersMin kæreste er helt obsessed med produkter fra John Masters. Hun har de sidste mange år udelukkende brugt økologiske produkter uden tilsætningsstoffer og alt det der, og det sidste år tror jeg faktisk udelukkende at der har stået John Masters produkter på vores badeværelseshylde.

Forleden kom hun så hjem med en ny sæbe til barbering til mig, med navnet ”John Masters Birch & Cedarwood Cleansing & Shaving Bar”. I starten syntes jeg, at tanken om, at bruge en sæbe i stedet for skum var ret underlig, men jeg må nok krybe til korset og prise John Masters for hans påfund her. Sæben er helt genial! Jeg har selv fin og skandinavisk hud, tenderende til det sarte, og sæben fra John Masters virker upåklageligt og har på ingen måde skabt irritation under barberingen. Udover at sæben fra John Masters er god til at barbere sig i ansigtet, så er den altså også virkelig lækker som alternativ til bodyshampoo, hvilket har resulteret i, at jeg bare kan tage den med i bad og klare det hele der.Det eneste der skal til er, at man sæber sig ind i John Masters lækkerhed, og skyller det af bagefter. Couldn’t be easier.

Udover, at ”John Masters Birch & Cedarwood Cleansing & Shaving Bar” er uendeligt lækker at bruge, så er den jo også propfyldt med gode ting, hvilket navnet jo også afslører. Jeg kan for eksempel afsløre, at den er spækket med økologisk cedartræsbarkolie og aloe vera. Ja, ham John Masters ved hvordan man kræser og forkæler.

Faktisk opdagede jeg, at min kæreste er begyndt at bruge sæben fra John Masters i morges i badet, så måske jeg skal til at gemme den lidt væk, så jeg kan have den for mig selv 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *