kyolic

Kyolic: hvidløg, vidunder og visdom

kyolicAt hvidløget har mange gode egenskaber er knapt en åbenbaring for nogen. I mange år har husrådene i de fleste hjem været, at skranter helbredet, så skal der spises hvidløg. Og det er så sandt, som det er sagt. Hvidløg er noget nær det bedste naturmiddel du kan indtage, hvis du vil oppe dit immunforsvar. For mange kan det dog være svært at inkorporere hvidløget i det daglige indtag af mad, hvorfor et kosttilskud som hvidløgspræparatet Kyolic kan være en kærkommen hjælp.

Kyolic og det lagrede hvidløg

Forskere er enige om at hvidløg er og bliver lidt af et vidundermiddel. Hvad forskning også viser er, at hvidløget er et behjælpeligt kosttilskud på forskellige måder, alt efter hvordan det er behandlet. For eksempel viser forskning, at lagret hvidløg, som det der er i kosttilskuddet Kyolic, har særdeles gode egenskaber, hvis det er lagret i op mod 20 måneder.

Ved at lagre hvidløg i en blanding af vand og alkohol i 20 måneder, vil der ske der en omdannelse af dets mange svovlforbindelser, og det er netop disse vandopløselige, der er mest gavnlige for menneskets kredsløb. Det er lige præcis denne type gavnlige svovlforbindelser der er i det lagrede hvidløg, der bruges i Kyolic. Disse vandopløselige forbindelser har desuden vist sig at være yderst stabile, hvilket er modsat de fedt-opløselige forbindelser. Derudover kommer hvidløget også af denne behandling til at være lugtfri. Det betyder også, at man ved at indtage kosttilskuddet Kyolic ikke skal bekymre sig om dårlig lugt, smag eller opstød.

Modvirker hjertekarsygdomme

Når der forskes i hvidløgets mange gavnlige effekter, er det ofte med henblik på, hvilke gavnlige effekter det har på sygdomme som hjertekar sygdomme. Hvidløget virker som et antioxidant, der kan være behjælpelige i forhold til alle de mange risikofaktorer der følger med hjertekar sygdomme. For eksempel højt kolesteroltal, høj mængde homocyctein i blodet, forhøjet blodtryk, plakdannelse og inflammation. Forskning har vist, at et kosttilskud som Kyolic kan være med til at begrænse sammenklumpningen af blodplader hos raske mennesker, hvorfor det altså kan beskytte mod dannelse af blodpropper. Dette kan muligvis forklares med Kyolics virkning som kraftig antioxidant.

Derudover viser Kyolic sig at være en vigtig spiller i bekæmpelsen af homocystein.  Høje mængder af homocystein er med til at øge det oxidative stressniveau, hvilket kan resultere i udvikling af åreforkalkning og venøse blodpropper. Kyolic er netop i stand til at nedsætte mængden af homocystein i blodet, og kan altså på den måde være med til at modvirke blodpropper. For mange der lider af hjertekarsygdomme er Kyolic et fast supplement til den traditionelle sygdomsbehandling, og er med tiden blevet et helt standardiseret kosttilskudsprodukt.

Kyolic gode for rygere

Som de fleste ved, så hjælper det absolut ikke på hjertekarsygdomme, hvis man ryger. En forskergruppe havde sat sig for at teste hvilken virkning Kyolic havde på ikke rygere versus rygere. Undersøgelsen viste, at Kyolics antioxidative effekt på niveauet af PGF2 hjalp til en stærk reduktion heraf. Forsøget blev udført således, at mængden af PGF2 blev målt før og efter, at både ikke rygere og rygere havde indtaget Kyolic i 14 dage. Inden forsøgets havde rygerne et dobbelt så højt niveau af PGF2 i blodet sammenlignet med ikke rygerne. Efter 14 dage med Kyolic havde rygerne fået deres PGF2-niveau reduceret med et gennemsnit på hele 48 %, hvilket faktisk var på niveau med resultatet for ikke rygerne. Ikke rygerne havde endda ”kun” reduceret deres niveau af PGF med 37 %.

Hvad består Kyolic af?

Kyolic består af lagret hvidløgsekstrakt af ekstra høj kvalitet. Det hvidløg der er brugt i Kyolic er både fri for sprøjtemidler og desuden helt uden lugt og smag. Hvidløgene brugt i Kyolic har været lagret i 20 måneder for at fjerne lugten af hvidløg.

Kyolic består udelukkende af lagret ekstrakt af hvidløg (Allium savitum L:), gelatine, fyldemidler (mikrokrystallinsk cellulose, magnesiumsalte af fedtsyrer) antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid).

Du skal tage én Kyolic kapsel om dagen, hvilket svarer til 600 mg hvidløgsekstrakt-pulver, og det bør under ingen omstændigheder bruges som erstatning af en varieret, daglig kost.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *