Nupo – Slankekuren der virker

Så blev det tid til endnu et indlæg fra min side af og i dag vil jeg snakke om den nye kur som jeg har prøvet den seks ugers tid. Det har været hårdt og til tider udholdeligt, men jeg kan ærligt sige at det har været det værd. Nu undrer i jer sikkert over hvilken kur det er jeg snakker om der kan havde været så slem, kuren jeg snakker om er den velkendte Nupo slankekur.

Den barske kur

Selve kuren består af et slankepulver som man blander med vand og er det eneste man skal ”spise” i løbet af den måned man er på kuren, da ideen er at man skal erstatte sin erstatte sin mad med pulveret. Hvis man ligesom jeg følger den anbefalet dagsdosis på seks portioner pr. dag, så indeholder pulveret nemlig alle de proteiner, kulhydrater, vitaminer og mineraler du har brug i løbet af en dag, derudover er det vigtigt at man drikker 2-3 liter vand om dagen udover det vand du blander med pulveret, for at fjerne eventuelle ubehagligheder i starten samtidig med at du får en mæthedsfornemmelse. Dette var altså alt hvad jeg indtog som mad og næring i en måned! Kuren er indenfor Nupo regi, kendt som den barskeste da man kun må indtage pulveret som den eneste føde i otte uger (dog i mit tilfælde kun seks). Det er en rigtig god måde at opnå et hurtigt og effektiv vægttab, dog kan det godt være utroligt svært at holde sin kur i en hel måned, og jeg må også indrømme at jeg har haft fire snydedage hvor jeg spiste almindelig mad, og ud af disse fire dag var der kun to måltider som var decideret usunde.

Opnå optimalt vægttab med motion og træning

Derudover sørgede jeg også for at motionere tre gange om ugen, hvor tvang mig hen til det lokale fitness center, hvor jeg så styrketrænede en halv time og lavet konditionstræning en halv time. Jeg kan nemlig ikke foredrage cykel, bokse, zumba, og de andre fitness hold der har en sindssyg hyperaktiv træner der skråler hele timen igennem. Dog behøver man ikke at træne samtidig med at er man er på Nupo kuren, man kan godt nøjes med at ”kun” være på slankekuren. Dog hjælper motion og træning kombineret med Nupo kuren, endnu mere effektivt på at nå det ønskede vægttab.

Seks uger, syv kilo

Efter de seks uger, kun jeg på badevægten se at jeg havde tabt syv kilo! Hvilket er det største antal kilo jeg har tabt på så kort et tidsinterval. Og nu hvor jeg har været igennem de seneste seks uger, er det vigtigt at jeg bibeholder en sund livsstil, da jeg ellers meget hurtigt vil tage de tabte kilo på igen. Da det jo ikke kan nytte noget at begynde at spise fastfood tre gange om ugen igen, derudover træner jeg også fire gange om ugen nu, da jeg ikke er på en striks kur længere.

Hvis i gerne vil man læse jer frem til videnskabelige dokumenter som kan bekræfte virkning af Nupo kuren kan i læse forskellige afhandlinger og artikler om emnet her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *