Personlige erfaringer med 5:2 kuren

PantherMedia A15009714Jeg er meget glad for mad og det kan til tider godt ses på badevægten. Når mad- og junk-indtaget har taget overhånd, begynder min søgen efter en effektur kur, der kan få mig ned i vægt.  Det plejer at fungerer meget fint, og selvom jeg prøver at love mig selv at jeg aldrig vil lade det tage overhånd igen, failer jeg for groft og står nogle måneder igen på badevægten og bliver sur på mig selv over at have givet mig selv lov til at det skulle nå så vidt!

Da jeg for to uger siden stod i samme situation igen,  researchede jeg mig denne gang frem til en kur ved 5:2 kuren. Umiddelbart en genial kur, hvor du må spise som du vil, 5 dage om ugen og skære dit kalorieindtag ned til 500 kcal 2 gange om ugen. Dog på de 5 dage stadigvæk ikke være præget af junk og søde sager.

Det fungerer rigtig fint, selvom man selvfølgelig føler sig sulten 2 dage om ugen, men man er ikke længere end én dag fra at må spise normalt igen, så det er ikke så hårdt som traditionelle “sultekure”.

Det eneste jeg har svært ved og er lidt træt af, er at holde styr på kalorierne de to dage om uge, som for øvrigt ikke på ligge i forlængelse af hinanden.

Jeg synes det er så frustrerende at begynde at tælle kalorier på sunde retter, som man i forvejen også har brugt tid på at finde. Jeg har derfor fået mig en idé…

Jeg så lige at NUPO har en masse lækre barer, som man kan indtage på de to dage.  Man kan nok også bruge deres shakes til formålet, men jeg er desværre ikke glad for shakes, men tilgengæld synes jeg deres barer smager himmelsk! Man føler helt at man synder! Hvis jeg kun indtager disse barer, kan jeg 100% holde styr på mit kalorieindtag 2 gange om ugen. Så behøver jeg ikke at bruge en masse tid på at veje mad og tælle kalorier. Fra næste uge begynder jeg at gøre det på denne måde, og så må jeg se om det er en holdbar løsningen

Jeg vil i øvrigt lige nævne, at jeg har planlagt det således at jeg hver mandag og onsdag begrænser mit kalorieindtag til 500 kcal, MEN hvis der lige pludseligt dukker noget op, hvor denne “fastedag” ikke passer ind i planerne, rykker jeg den bare til en anden dag – og det er en helt lovlig måde at gøre det på! Det er derfor jeg er blevet så glad for denne kur! Nu må vi se om jeg taber mig mere end de 2 kilo jeg indtil videre har smidt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *