Rudolph Care imod solens skadelige stråler

I dag vil jeg lige lave en kort blog og slå et slag for Rudolph Care – Lækre plejeprodukter, der ikke efterlader grimme kemikalier i kroppen. Serien blev startet af Andre Elizabeth Rudolph, som ellers normalt er kendt som vært på TV. Da hun i 2006 blev gravid med sit første barn lod hun sig teste, for at finde ud af, hvor mange giftige kemikalier hun havde ophobet i kroppen. Svarede rystede hende, men inspirerede hende samtidigt til at starte Rudolph Care, og det er vi nogen, der trods alt er glade for.

Rudolph Care har skønhedsprodukter til både ansigt og krop, desuden har de også en linje af produkter, der er specielt designet til at beskytte mod solen, men samtidigt skåne os for giftige stoffer. Det kan man meget passende tage på i dag, hvor solen skinner. Faktisk bør man hele året rundt beskytte sig mod solen, hvis man ønsker, at ens ansigt skal være glat og fri for rynker så længe som muligt.

Det var det! Nu vil jeg smører lidt faktor 15 creme, der også fugter, i ansigtet og smutte ud og nyde solskinnet. Smuk med hjælp fra Rudolph Care!

rudolph care

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *