Traumeel

Traumeel – cremens altmuligmand

Jeg har i lang tid døjet med sprukne hæle og tør hud, og jeg har virkelig prøvet alle former for produkter til at komme mine problemer til livs. Det har virkeligt generet især her på det seneste hvor jeg er begyndt at løbe meget igen, da jeg træner til et maraton. Derfor kan det godt være generende på mine hæle og hud når jeg er ude og løbetræne med mit tætsiddende tøj og løbesko. Derfor havde jeg i et stykke tid heller ikke været ude og løbetræne grundet mine gener var blevet så irriterende at jeg ikke kunne gennemføre min løbetræning ordentligt. Derfor spurgte jeg nogle af mine veninder om at de havde nogle gode ideer til hvad jeg kunne gøre for at komme mine irritationer til livs.

Traumeel er et homøopatisk specielprodukt

Der var så en der fortalte mig at hun selv havde haft problemer med sprukne hæle, grundet hun løb meget og derfor anbefalet hun mig at jeg brugte traumeel som er et homøopatisk specialprodukt, som er god til at løse mange forskellige former for hud problemer. Hun havde faktisk en tube som jeg gerne måtte låne for at afprøve den for at se om den virkede, det eneste jeg skulle gøre var smøre cremen ind på det ønskede område, og derefter massere det stille og roligt i cirkellignende former, både morgen og aften.

Derudover viser nye studier også at traumeel også kan have smertelindringerne effekter, dette kan du læse mere om her.

EPA-GLA+ er et godt alternativ

Derudover vil jeg meget gerne anbefale alle at prøve kosttilskuddet EPA-GLA+ hvis man gerne vil have et effektivt kosttilskud som giver dig en afbalanceret kosttilskud i form af omega 3-6-7-9 fedtsyrer. Hvis man som mig ikke rigtigt kan lide fisk, og derfor gerne vil have et alternativ.

Fiskeolie har utrolig mange gode fordele ved sig og bidrager til bl.a. at modvirke hjertesygdomme, leddegigt, kræft, blodprop, diabetes, og meget andet. Grunden til at fiskeolie er så sundt og godt for kroppen og helbredet skyldes de såkaldte omega-3,6,9 fedtsyrer som man sædvanligvis kan finde i fast kost såsom; makrel, ål, laks, sild, sardin, m.m. For mange mennesker kan det være svært at spise fed fisk mindst to gange om ugen da mange ikke kan lide smagen eller lugten af fisk og derfor vælger de helt at lade være med at spise fisk og dermed undgår de føromtalte meget sundhedsmæssige fordele.

En af de reneste former for fiskeolie

Derfor kan man i stedet tage kosttilskuddet EPA-GLA+ som står for henholdsvis eikosa-pentaen-syre og dokosa-hexaen-syre som er de egentlige fiskeolier som man i folkemunde kalder for omega. Grunden til at du netop skal vælge kosttilskuddet EPA-GLA+ er fordi at det er en af de reneste former for fiskeolie i form af kosttilskud du kan få, da den indeholder de mange forskellige omega-fedtsyrer.

Hvis du har nogle gode erfaringer med traumeel, eller gode forslag til andre alternativer til at spise fisk må du meget gerne skrive en kommentar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *